BekrĂ€ftelse 💖

Vad fint det kÀnns att komma till jobbet och mötas av sÄdant hÀr i inkorgen frÄn tvÄ kunder angÄende det faktum att jag snart ska sluta pÄ byrÄn... 
 
 
 
TvĂ„ uppenbarligen nöjda kunder. Det vĂ€rmer verkligen att lĂ€sa sĂ„dant hĂ€r. 🙏 
 
Jag hade Àven möte med tvÄ andra kunder idag som Àr jÀtterara. De uttryckte att det var trÄkigt att jag ska sluta och sa att samarbetet med mig har fungerat vÀldigt bra genom alla Är. NÀr de fick höra att jag ska börja arbeta i Linköping kommenterade de det med att det Àr lite lÄngt för dem att Äka dit sÄ de stannar nog kvar som kunder pÄ byrÄn. 
 
SĂ„ himla gulliga kunderna Ă€r. 💖 Som visar sin uppskattning. Och som till och med övervĂ€ger att följa med mig till den nya byrĂ„n. Jag har verkligen inte gjort nĂ„gonting för att försöka locka med mig nĂ„gon kund, jag har rĂ€knat med att ta farvĂ€l av alla och börja om med helt nya kunder nĂ€r jag byter jobb. SĂ„ det Ă€r lite överrumplande med sĂ„dana hĂ€r kommentarer. Och Ă€ven om de inte de facto kommer följa med mig Ă€r jag glad över den bekrĂ€ftelse som ligger i deras uttalanden. Det tar jag med mig i hjĂ€rtat. 💖🙏 
 
Idag fick jag Ă€ven veta att mina kollegor kommer hĂ„lla en avslutningsmiddag för mig pĂ„ en restaurang veckan innan jag slutar. OcksĂ„ jĂ€ttegulligt! 💖🙏 Jag blir sĂ„ rörd av all den omtanke och bekrĂ€ftelse jag möts av just nu. Sorgsen och livrĂ€dd blir jag förstĂ„s ocksĂ„, över att en era snart (vĂ€ldigt snart! đŸ˜±) Ă€r över och ett nytt okĂ€nt kapitel ligger framför mig. Men det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnande ocksĂ„.

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback