Tick tack 🕑

Den sista söndagen i oktober - den dag dĂ„ jag alltid blir smĂ€rtsamt medveten om hur orimligt mĂ„nga klockor jag har i mitt hem. 😅 Men jag uppskattade den extra timme jag fick sova inatt i alla fall, det var vĂ€lbehövligt. 🙏 Det har varit en tĂ€mligen intensiv vecka.

Jag stĂ€llde in dagens bĂ„gskytte, dels för att jag var sĂ„ trött och dels för att jag kĂ€nde att jag behövde skriva pĂ„ mitt projektarbete i litteraturvetenskap. Och det blev faktiskt bĂ„de fĂ€rdigskrivet och inlĂ€mnat idag - med fem dagars marginal till deadline! â˜șïžđŸ‘ SĂ„ himla skönt.

Den prestationen gav mig en sĂ„dan energikick att jag bĂ„de gick ut med soporna och sedan till biblioteket och mataffĂ€ren, och nĂ€r jag kom hem bĂ„de dammsög och vĂ„ttorkade jag golven i hela lĂ€genheten. SĂ„ nĂ€r syrran kommer hit pĂ„ lördag kan vi Ă€ntligen plocka fram julsakerna! 😍🎄 Vi orkade inte det nĂ€r hon var hĂ€r igĂ„r, dĂ„ satt vi mest och kollade pĂ„ film och spelade tevespel. Vi sĂ„g pĂ„ sĂ€songsavslutningen av House of the Dragon ocksĂ„, ett vĂ€ldigt starkt avsnitt. 😱🐉

Nu ska jag vĂ€l typ varva ner och gĂ„ och lĂ€gga mig. Jag Ă€r fortfarande trött efter veckan - och snart börjar en ny vecka... 😮

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback