🎁 Paket 7 🎁 (och lite annat)

Jag försökte lĂ€gga upp det hĂ€r inlĂ€gget imorse, men det gĂ„r fortfarande inte att blogga frĂ„n mobilen efter gĂ„rdagens sopiga serverbyte. 😡😡😡 Och jag hann inte sĂ€tta mig vid datorn innan jag gick till jobbet imorse. Men NU fĂ„r ni se innehĂ„llet i det sjunde paketet i Kawaiis julkalender. Jag Ă€r inte helt sĂ€ker pĂ„ vad det Ă€r för nĂ„got, men det Ă€r mjukt i alla fall. Kanske nĂ„gon stressgrej att krama i handen, det behöver jag nog för mina nerver just nu i alla fall. 🙏 
 
JasĂ„, det "kan" upplevas struligt. Men borde vara löst inom kort. Ja, den som lever fĂ„r se... 🙄 
 
Egentligen tÀnkte jag vÀl fortsÀtta göra separata inlÀgg för paketen och inte blanda in annat i de inlÀggen. Men det Àr sent och jag Àr trött, sÄ nu effektiviserar jag och skriver ett istÀllet för tvÄ inlÀgg ikvÀll. 
 
IkvĂ€ll har jag varit pĂ„ storgruppsmöte med Pride-familjen, som en uppstart inför 2023 Ă„rs pridefestival.Â đŸłïžâ€đŸŒˆ Och innan mötet gick jag och tvĂ„ tjejer frĂ„n den "innersta kretsen" ut och Ă„t middag tillsammans. Det var vĂ€ldigt gott och trevligt. SjĂ€lva mötet var ocksĂ„ trevligt, Ă€ven om det var vĂ€ldigt mycket nya mĂ€nniskor dĂ€r vilket gjorde mig sjukt osĂ€ker - och innebar att vi "behövde" köra en sĂ„dan dĂ€r vidrig presentationsrunda...Â đŸ˜± Jag hade inte tĂ€nkt sĂ€ga sĂ€rskilt mycket men fick ur mig om möjligt Ă€nnu mindre nĂ€r det blev min "tur", sĂ„ en tjej frĂ„n Pride-familjen kompletterade min presentation med information hon tyckte var relevant om mig. 
 
Jag Ă€r verkligen jĂ€ttetrött nu och tĂ€nker gĂ„ och lĂ€gga mig tĂ€mligen omgĂ„ende. 😮 SĂ„ jag hoppas att det inte var nĂ„got mer vĂ€sentligt jag hade tĂ€nkt ta upp. đŸ€” Natti natti!

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback