Tack för den här gången, Vadstena!

Det blev ju extremt sent inatt, så jag var helt sönder imorse. 😴 Jag tvingade mig upp ur hotellsängen vid åttatiden för att hinna ta en dusch före frukost (normalt duschar jag på kvällen, men det fanns inget varmvatten kvar när jag kom hem inatt 🥶).

I frukostmatsalen möttes jag av en skällande hund. 😱 Ägarna frågade om den fick komma fram och hälsa, men det ville jag verkligen inte och hänvisade till min allergi. När de fick höra att jag inte "bara" var rädd utan allergisk också tog de med sig hunden till sitt rum och lät den stanna där under resten av frukosten. 🙏 Sedan började de prata med mig. Och det framgick med all önskvärd tydlighet att de var missnöjda med både hotellet och Vadstena som helhet. 😲 Jag blev helt paff. Visst är jag medveten om att människor har olika uppfattningar om saker och ting...men hur någon människa överhuvudtaget kan tycka illa om det där underbara hotellet och den underbara staden - det fattar jag bara inte. 😲 När de uttryckte att det var dåligt att det inte låg någon restaurang intill Vättern där de kunde sitta och dricka vin och att det istället låg ett jäkla kloster där...då höll jag på att smälla av på riktigt. 😲 Skratta eller gråta? Jag vet inte. Det var bara så absurt. 🤦‍♀️ Jag misstänker att dessa människor inte kommer besöka Vadstena igen och jag misstänker att det nog är lika bra det (för alla parter).

Jag skrev som vanligt några rader i hotellets gästbok i samband med utcheckningen. Och jag vinnlade mig om att vara riktigt trevlig och tacksam, för att väga upp mot hundägarnas säkerligen mindre trevliga avskedshälsning.

Jag hade väl tänkt stanna kvar i Vadstena ett tag idag innan jag åkte hem, men dels var jag väldigt trött efter gårdagen och dels talade prognosen om flera timmars åskoväder och jag tyckte att det nog var bäst att åka hem innan det hann börja. 🌩⚡️⛈️

Nu dröjer det (antagligen) ett par veckor innan jag åker till Vadstena nästa gång. Men jag ser redan fram emot det. 😊❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback