Premiär i nya bågskyttelokalen 🏹

I tisdags blev den nya bågskyttelokalen äntligen slutligt färdigställd och skjutklar. Och imorse tog min bågskyttekompis och jag spårvagnen dit och premiärsköt. ☺🏹 Vi var tämligen ringrostiga efter att inte ha skjutit på jag-vill-inte-ens-tänka-hur-länge. Men vad roligt det var! Och vad fin den nya lokalen har blivit! 😊👍

Vi sköt 68 pilar var. Först åtta stycken testpilar. Sedan körde vi två 30-pilserier med poängräkning (med överlag pinsamt dåliga resultat, men det kommer i alla fall bli upplyftande att se hur mycket bättre vi kommer bli vartefter nu under hösten och vintern). 🏹

När vi kom dit var det bara ordföranden i lokalen, som gav oss nycklar och visade oss runt. Sedan dök även hans fru upp. Och vartefter kom det mer och mer folk, både från klubben och från en annan förening som skulle få låna lokalen för att ha ett möte. Så framåt slutet av den andra 30-pilserien började det kännas väldigt jobbigt, med så mycket (både känd och okänd) publik medan vi sköt. 😖 Men vi härdade ut och sköt klart hela serien innan vi flydde fältet.

Det känns bra att vara igång igen. 👍🏹 Även om jag har rätt ont i ryggen nu och kände mig sjukt obekväm med att skjuta inför publik. Men det blir nog bättre vartefter, både med musklerna och med scenskräcken. Jag kommer ju få träna båda delarna.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback