Telefontriumf 📞

Idag har jag utmanat Ångestmonstret. Jag behövde fĂ„ tag i en kund som jag aldrig haft kontakt med tidigare, sĂ„ jag kollade förstĂ„s om vi hade nĂ„gon mejladress till kunden ifrĂ„ga. Det hade vi inte. "Ring istĂ€llet", blev jag uppmanad. Och genast började Ångestmonstret skrika och vrĂ„la. Jag blev spĂ€nd i hela kroppen, slutade andas ordentligt och tĂ€nkte ungefĂ€r en miljon paniktankar. đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±Â 
 
Men jag tog ett djupt andetag, och slog numret i alla fall. Och möttes av ett automatiskt meddelande att "numret har ingen abonnent". SÄ det var ju ett ganska rejÀlt antiklimax. Men jag fick ett nytt nummer, och samlade mod för att göra ett nytt försök. 
 
Den hÀr gÄngen fick jag svar. Och jag rabblade upp vem jag var och vad jag hade för Àrende (jag hade övat lite innan inne i huvudet, men Ätminstone inte skrivit nÄgot manus som jag brukade göra förr inför telefonsamtal). Och det tog inte lÄng stund innan samtalet var avklarat och Àrendet utrett. Och jag kÀnde mig bara sÄ himla stolt över mig sjÀlv. 
 
Det hĂ€r Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n första gĂ„ngen jag ringer ett samtal till en frĂ€mmande mĂ€nniska. Men jag blir lika stolt och glad (och lĂ€ttad!) varje gĂ„ng jag klarar av det. Det fortsĂ€tter att vara lĂ€skigt, men jag hanterar det bĂ€ttre och bĂ€ttre. Heja mig! 😊 
 

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback