Utmattningshelg


Jag hade stora planer för den här söndagen. Jag skulle gå en långpromenad och städa lägenheten och kanske gå en sväng till bågskytteklubben. Istället har jag legat och sovit större delen av dagen, och de stunder jag varit uppe har jag inte orkat göra något mer ansträngande än att spela Sims. 😴

Jag är nog lite sjuk faktiskt. 🤒 Har haft ont i halsen i flera dagar och idag är jag ju uppenbarligen himla hängig. Men det är nog inte bara fysisk utmattning, utan även psykisk. I fredags kväll hade jag en blixtrande huvudvärk, vilket nog var ett utslag dels av slutet-av-veckan-utmattning och dels en reaktion på att spänningen släppte efter att jag deltagit i ett videosamtal på jobbet under eftermiddagen vilket jag förstås var väldigt nervös inför och väldigt ångestfylld och uppstressad under.

Sömnen mellan fredagen och lördagen räckte inte riktigt till för att läka den utmattningen. Och under lördagen gick syrran och jag på stan och stöttade den lokala handeln såhär i coronakristider. Vi handlade i flera affärer och åt även lunch på Subway. Det var mysigt, men självklart också väldigt påfrestande. Så jag var helt slut när vi kom hem på eftermiddagen.

Igår kväll hade jag trots det svårt att sova och somnade inte förrän bortåt midnatt - vilket förstås också bidragit till min trötthet idag. Men jag övervägde faktiskt inte att ta Imovane igår kväll, tanken slog mig inte ens förrän på dagen idag. Jag har inte tagit Imovane på många månader nu, men tanken brukar ändå finnas där när jag har svårt att somna...men alltså inte igår kväll, vilket känns väldigt positivt.👍

Hoppas att jag lyckas somna ganska snart och att jag mår hyfsat bra imorgon så att jag orkar gå och jobba. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback