Lycka är att få köpa toalettpapper 🧻

Idag kom nästa coronakäftsmäll. Eurovision ställs in - för första gången i tävlingens historia!!! 😱😱😱 Fucking jävla skitvirus. 😠 Och 2020 börjar bli ett fucking jävla skitår. Under 2019 kände jag mig stundvis ganska upprymd inför tanken på att vi snart skulle gå in i 2020-talet. Jag hade någon slags fåfäng förhoppning om att "det glada 20-talet" skulle återuppstå. Hittills har det väl gått sisådär... 😒 
 
Men trots att allting är så jävla deppigt just nu så är mitt psykiska mående faktiskt relativt på topp, konstigt nog. Jag känner mig ganska pigg och glad (trots omständigheterna) och försöker ha så mycket livskvalitet som det bara går i denna inställda tillvaro. 
 
Jag gick till bågskytteklubben efter jobbet idag. 🏹 På ett av borden i köket låg mina nya pilar, som min mentor byggt ihop åt mig, och det kändes jätteroligt att få börja skjuta med dem. 😊 Den sedvanliga onsdagsträningen är inställd tills vidare (på grund av coronaviruset förstås), men det står var och en fritt att gå till lokalen och träna under eget ansvar (så länge en är frisk). När jag kom dit var det bara ordföranden och hans fru där. Och efter ett tag åkte de hem och jag blev ensam kvar i lokalen. Det kändes lite märkligt att vara alldeles ensam där, det har aldrig hänt förut - och jag hade väl aldrig trott att det skulle kunna hända på en onsdagskväll. Men jag lyssnade på radio (där de förstås pratade om coronaviruset...) och fortsatte skjuta tills jag kom upp i totalt 90 pilar och hade börjat få ganska ont i ryggen. Sedan plockade jag ner tavlan, packade ihop min bågskytteutrusning, gick runt och släckte lamporna och stängde av radion. Och just då anlände två andra personer till lokalen för att träna. Så vi bara utbytte några ord i dörren innan vi skildes åt. 
 
På hemvägen gick jag förbi min närbutik, vilket jag gjort varje dag sedan i söndags för att kolla om de fått in mer toalettpapper än. Inte för att det är helt tomt hemma (ännu), men något stort lager finns det ju inte direkt - och med tanke på hur hysteriskt folk börjat hamstra så gäller det ju att vara på hugget för att inte bli utan (och JA, jag inser att jag därigenom själv blir en del av hamstringsproblemet 😖). I söndags var butikshyllorna för toalettpapper tomma, i måndags likaså och även igår. Så jag hyste inga större förhoppningar om att det skulle vara annorlunda idag. Men när jag svängde in i den gången i butiken ikväll så drog jag hänfört efter andan - för hyllorna var plötsligt fulla med toalettpapper! 🧻🧻🧻 Där satt en skylt om att de infört en begränsning på två förpackningar per kund, vilket jag verkligen kan förstå. Så jag plockade storleende och tacksam ner två förpackningar från hyllan och gick mot kassan. Jag övervägde ett ögonblick att stanna och ta en selfie med toalettpappersförpackningarna i famnen, men det kanske skulle verka liiite konstigt...så jag avstod. Men oj, vad glad jag blev över att äntligen få köpa toalettpapper! 😍 Det krävs verkligen inte mycket för att glädja mig... 😉 Är det jag eller världen som är absurd?!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback