Maratonvakenhet

Natten till igår vaknade jag vid 1-tiden (efter inte alls många timmars sömn) och kunde inte somna om. Låg och vred och vände på mig. Och så kom tankarna, och plötsligt kom jag på ett fel jag gjort på jobbet under fredagen. Och då var allt hopp om att kunna somna om ute. 😱 Vid 4-tiden gick jag upp och satte mig vid datorn och fixade till felet. Så klockan 5 på lördagsmorgonen fick en kund ett mejl från mig. 😖

Sedan gick hela dagen. Vid 9-tiden hade jag redan hunnit tvätta två maskiner, hängt upp tvätten från den ena och nästan torktumlat klart tvätten från den andra. Jag hade även hunnit ställa samman de hittills anmälda programpunkterna till Pride-programmet och spela lite Sims. Och ja, såklart äta frukost och duscha och allt sådant där.

Tröttheten slog till på eftermiddagen, när syrran och jag var ute och shoppade. Jag gick och lade mig vid 16-tiden kanske, men låg bara och vilade och gick snart upp igen. Och det dröjde ända till ungefär klockan 22.30 innan jag faktiskt somnade. Då hade jag alltså varit vaken i nästan ett dygn.

Behöver jag säga att jag känner mig himla sliten idag?! 😴


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback