Självförtroendekickar på jobbet

Igår hade chefen och jag bokslutsgenomgång med en kund. Det var han som höll i genomgången och jag tänkte att jag mest skulle sitta med som stöd och eventuellt svara på en del frågor. Men så plötsligt sköt han över årsredovisningen till mig och sa att jag kunde gå igenom resten. Jag fick panik, jag var ju inte beredd. 😱 Men jag samlade mig ganska snart och började gå igenom det jag tyckte var väsentligt. Och det gick bra. 😊

Idag skulle jag ha bokslutsgenomgång med en annan kund - ensam den här gången. Och då var jag desto mer nervös innan, eftersom jag visste att allt skulle hänga på mig - jag skulle inte ha chefen bredvid mig som livlina. Timmen innan vår avtalade tid fick jag inte mycket gjort, jag satt mest och var nervös. Men när kunden väl kom gick det jättebra. Och han berömde mig för att jag alltid svarar på hans frågor så snabbt. 😊

Jag har även fått ett mejl från en annan kund som berömde mig för att jag är så pedagogisk och förklarar så bra när han undrar över någonting.

Och på eftermiddagen idag ringde en kund och ställde en fråga, och jag kunde inte svara men lovade att kolla upp och återkomma. Och när jag kollat upp så RINGDE jag faktiskt tillbaka till kunden (han svarade dock inte så jag fick ändå skicka ett mejl - men bara grejen att jag valde telefonen i första hand och inte fegmejlade direkt gör mig himla stolt).

Jag känner mig himla duktig just nu. 😊


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback