Cirkus Psyk och sömndagbok

Månadens sista dag. Imorse hade jag samtal med psykologen. Cirkus Psyk strulade och kunde inte hitta min inbokade tid i sitt system, så det var bara rena turen att videosamtalsrummet var ledigt. 😒 Kommunikationen mellan mottagningen i Stockholm (där psykologen sitter och dit jag ringer för att boka tider) och mottagningen i Linköping (dit jag åker) verkar knappt fungera överhuvudtaget. Jag påtalade detta för psykologen och hon skulle kolla upp det.

På plats i videosamtalsrummet, lite smått frustrerad över Cirkus Psyks senaste miss.

Samtalet kändes rätt bra. Lite jobbigt emellanåt och det rann några tårar vid ett tillfälle. Jag känner att psykologen verkligen bryr sig och det känns både fint och tryggt att veta, hon poängterade även denna gång att jag får höra av mig till henne om det skulle vara något innan vårt nästa samtal. Vi pratade en hel del om mina sömnproblem idag och jag fick i hemuppgift att fylla i en sömndagbok för den kommande veckan och försöka bryta de mönster som försvårar min insomning. Får se hur det går...

På tåget hem till Norrköping. Trött och lite skör.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback