Regnbågslördag 🏳️‍🌈

Nu ligger jag i sängen och känner mig alldeles glad och uppfylld av dagens aktiviteter. Dagen började med att jag gick ner till parken och spanade efter sälungen som tydligen uppehåller sig där, men till min besvikelse såg jag inte till den. Det mest fascinerande jag såg var en gräsand som satt uppflugen i ett träd. Igår morse såg jag i och för sig bävern igen, så jag ska väl egentligen inte klaga på brist på naturupplevelser.

Syrran och jag har fortsatt spana efter sälungen senare under dagen utan resultat. Vi har även gått på stan och införskaffat en massa regnbågsgrejer inför East Pride. 🏳️‍🌈😊 Jag köpte bland annat ett diadem med två regnbågsflaggor som stack upp som öron/antenner och jag hade först tänkt ha det på mig ikväll, men det kändes nästan lite too much så jag nöjde mig med en regnbågsfärgad rosett i håret när jag skulle gå ut.

Ikväll har jag nämligen varit på en lokal talkshow om Pride, arrangerad av organisationer som arbetar med ungdomar i Norrköping. Vi i Pride-familjen var inbjudna för att delta i denna talkshow, så en tjej från oss intog scenen medan jag och en annan tjej satt i publiken och barnvaktade hennes unge (mitt stora fan 😉). Vi höjde nog medelåldern något, det verkade mest vara tonåringar där. Ett charmigt och viktigt evenemang, fint att ungdomar vill engagera sig i sådana här viktiga frågor. 💖🏳️‍🌈

Inledning med This Is Me från The Greatest Showman. Jag fick gåshud!

Pride-familjens ordförande gjorde strålande ifrån sig på scenen. 🏳️‍🌈

Glad men sjukt obekväm med att ta selfies när det sitter folk bakom mig.

Unga killar som börjat dansa med klackskor. 👠

Imitation av Bianca Ingrosso.

Duktiga dansgruppen Secrecy.

Snabbgenomgång av Sveriges HBTQ-historia.

Avslutning med Lady Gagas Born This Way. 🏳️‍🌈

Det hela var över på typ en timme och efteråt bestämde vi i Pride-familjen oss för att hänga lite hemma hos ordföranden. Jag är glad att jag följde med på det och inte bara gick hem direkt efter talkshowen. Det var himla mysigt. Vi satt i köket och pratade om allt möjligt i flera timmar, plötsligt var klockan halv tio, jag hade oroliga meddelanden på min telefon från mamma och syrran (som inte blivit informerade om mina spontana efter-talkshowen-planer) och jag kände att klockan var långt över läggdags för mig. Det var lite läskigt att gå hem genom stan så sent på kvällen, men jag var så upprymd och hade mamma i örat så det kändes rätt okej ändå.

Nu ska jag försöka varva ner så pass mycket att jag kan somna. Imorgon blir det pluggande en stor del av dagen...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback