Storm över Norrköping

Jag var fan livrädd vid halvsextiden ikväll. 😱 Stormen Knud passerade Norrköping med buller och bång, och även om jag vetat om hela veckan att den skulle komma blev jag ändå chockad. Jag satt i fönstret och såg stora grenar lossna från träden och bara flyga iväg. Sladdarna från termometrarna piskade mot fönsterrutorna. Regnet vräkte ner. Fåglarna kastades hit och dit i luften. Och människorna (som av någon jävla anledning befann sig nere i parken - en familj med två små(!) barn satt i godan ro vid ett picknickbord medan ovädersmolnen hopade sig ovanför dem) hukade sig och försökte desperat söka skydd. Det var så jävla läskigt allting. Jag kröp ihop i min fåtölj och bara stirrade ut genom fönstret.



I övrigt har det varit en väldigt lugn vecka. Jag är fortfarande sjuk och hemma från jobbet, vilket är himla frustrerande. 🤒 Har haft besök av både Per och mamma här i sjukstugan under veckan. Jättemysigt att få besök, även om jag inte orkar vara någon superunderhållande värdinna just nu. Skönt att de har förståelse för det. 💖

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback