Malin 💔 Pride

Jag har fortfarande inte fÄtt nÄgot svar pÄ mejlet jag skickade för över en vecka sedan, mejlet om det viktiga beslutet jag fattat. Beslutet om att lÀmna Pride-familjen. Ja, ni lÀste rÀtt. Efter över fem och ett halvt Ärs engagemang har jag nu gjort det jag aldrig nÄgonsin trodde att jag skulle göra. Jag har "gjort slut" med min Àlskade Pride-familj. 
 
Det har i föreningen pÄ sista tiden fattats drastiska beslut som jag verkligen inte kÀnner att jag kan stÄ bakom. De Àr inte officiella Àn, men det Àr bara en tidsfrÄga nu. Och jag tÀnker INTE stÄ till svars för de besluten nÀr tidningarna börjar ringa och allmÀnheten fÄr psykbryt. Jag tillhörde minoriteten som röstade emot, och nu har jag tagit sÄ mycket avstÄnd jag bara kan genom att avgÄ frÄn mitt uppdrag i förtid. Jag kÀmpade in i det lÀngsta, men det rÀckte inte. 
 
Det Àr sÄ himla hemskt att det blivit sÄhÀr. Jag trodde att jag kÀnde dessa mÀnniskor, att vi var pÄ samma vÄglÀngd och ville samma saker. Men tydligen inte. Och nu kan vi visst inte ens kommunicera via mejl lÀngre. Det Àr bara sÄ sorgligt. 
 

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback