Heldag framför kameran

Precis hemkommen efter en heldag framför kameran omgiven av 200 människor. Behöver jag säga att jag är fullkomligt utmattad?


Tur att jag lämnade glasögonen hemma, annars vet jag inte om jag hade klarat av det. Som det var nu såg jag bara suddiga konturer av allting som inte befann sig i min omedelbara närhet, så jag märkte inte av kamerorna så jättemycket och jag såg inte ansiktena på alla nyfikna förbipasserande som stannade och glodde på oss.

Vi skulle vara "surbullar" på väg till våra arbeten i textilfabrikerna. Så vi skulle gå i rask takt och se trötta och sjuka och deppiga ut. En tämligen lätt uppgift för mig just nu. Men vid ett tillfälle hamnade jag bredvid en kvinna som erkände att hon tyckte att det var jättesvårt att låta bli att le. Då kände jag mig liiite bitter faktiskt, över att det finns människor som har SVÅRT för att se deppiga ut. Själv såg jag nog deppig ut större delen av dagen, även när kameran inte var på.

Men jag är nöjd med dagen, det är jag faktiskt. Jag är glad över att jag fick vara med. Jag är stolt över att jag klarade av det. Och det ska bli spännande att få se det färdiga resultatet sedan. 👍


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback