Senil vid 50?!

Jag har varit duktig och somnat utan Imovane tre (tror jag?) nätter i rad nu. Inte för att jag vet varför jag lyssnade på just det när det mesta andra hon sa var trams, men hur som helst tog jag till mig att läkaren sa att jag kommer börja bli senil redan i 50-årsåldern om jag fortsätter förstöra hjärnan genom att ta sömntablett varje kväll. Att jag tagit dem i sju års tid och att det är sjukvården (just nu hon) som försett mig med dessa tabletter och att de fortsätter skriva ut sådana mängder att jag har möjlighet att ta en varje kväll...det verkar inte vara relevant i sammanhanget. Allt ansvar ligger på den tablettberoende patienten. Jag förväntas alltså, trots beroende och trots fri tillgång till det jag är beroende av, helt "enkelt" sluta. Bra där, vården.


Just nu ligger jag och väntar på att kvällens tablett ska börja verka. För nej, duktighetstrenden höll inte i sig. Jag klarar inte att somna på egen hand inatt.


Kommentarer
Jane83

Senil för att man använder sömntabletter?! Aldrig hört! Vore intressant om hon hade nån källa på det... Lät mer som skrämselpropaganda för mig. Läkarna får ju plus i kanten om de skriver ut mindre såna preparat. Suck...

Svar: Har heller aldrig hört det förut och med tanke på hur mycket bullshit hon pratade i övrigt så kanske jag inte behöver ta det här heller på allvar...?
The Worrying Kind

2017-05-28 @ 18:15:50

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback