Separationsångest

Jag vaknade vid tretiden inatt och överväldigades av insikten om att musikalen är slut nu. Jag var plötsligt helt klarvaken...och panikslagen. Någon slags separationsångest höll (och håller fortfarande) mig i sitt grepp. Idag har jag lullat runt i en märklig blandning av lycka och sorg. Det har varit så otroligt fint med musikalen...men det är så hemskt att det är över. Varför kunde den inte bara ha fortsatt i all evighet?! Jag skulle lätt ha kunnat gå och se den sisådär en gång i veckan under resten av mitt liv (på riktigt!). 
 
Men men...det är väl inte mycket att göra åt. Det är över nu. Men TACK, Östgötateatern, för denna fantastiska uppsättning! Den har betytt så obeskrivligt mycket för mig. ❤ (Och TACK, Livrädd, för att du tog med mig på den där första föreställningen...allt är ditt "fel"! 😜
 
För att dra ut på det hela lite till kommer här en bildkavalkad... 
 
Pontus Plænge och Richard Carlsohn. Foto: Jonas Carmhagen. 
 
Julia Nelson, Emil Schillén och Kajsa Berg. Foto: Markus Gårder. 
 
Rasmus Malm, Emil Schillén, Julia Nelson, Daniel Mauricio, Michael Westlund, Kajsa Berg och Joacim Hedman. Foto: Markus Gårder. 
 
Richard Carlsohn och Pontus Plænge. Foto: Markus Gårder. 
 
Richard Carlsohn. Foto: Markus Gårder. 
 
I förgrunden: Richard Carlsohn. I bakgrunden: Emil Schillén, Michael Westlund, Kajsa Berg, Daniel Mauricio, Joacim Hedman, Rasmus Malm och Julia Nelson. Foto: Markus Gårder. 
 
Martin Waerme. Foto: Markus Gårder. 
 
Razmus Nyström och Pontus Plænge. Foto: Markus Gårder. 
 
Razmus Nyström och Sara Ollinen. Foto: Markus Gårder. 
 
Pontus Plænge och Richard Carlsohn. Foto: Markus Gårder. 
 
I förgrunden: Richard Carlsohn. I bakgrunden: Emil Schillén, Michael Westlund, Kajsa Berg, Rasmus Malm, Joacim Hedman och Julia Nelson. Foto: Markus Gårder. 
 
I förgrunden: Richard Carlsohn. I bakgrunden: Julia Nelson, Rasmus Malm, Joacim Hedman, Kajsa Berg och Michael Westlund. Foto: Markus Gårder. 
 
Pontus Plænge. Foto: Markus Gårder. 
 
Patrik Voight. Foto: Markus Gårder. 
 
I förgrunden: Therése Angleflod och Richard Carlsohn. I bakgrunden: Michael Westlund, Julia Nelson, Joacim Hedman, Rasmus Malm, Kajsa Berg, Daniel Mauricio, Emil Schillén och Pontus Plænge. Foto: Markus Gårder. 
 
I förgrunden: Petra Nielsen och Richard Carlsohn. I bakgrunden: Rasmus Malm, Joacim Hedman, Kajsa Berg, Razmus Nyström, Sara Ollinen, Sven Angleflod, Liselott Lindeborg och Pontus Plænge. Foto: Markus Gårder. 
 

Kommentarer
Livrädd

VARSÅGOD! (och förlåt :P) Visst tänkte jag att det kunde vara något för dig när jag föreslog ett teaterbesök, men aldrig kunde jag ana vad jag ställde till med.

Svar: Nej, jag förstår det. 😜 Men det var mycket bra gjort! 😊❤
The Worrying Kind

2017-03-22 @ 10:58:12

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback