God jul 🎄

Oj, nu har det gÄtt nÀstan en hel vecka utan nÄgra blogginlÀgg. Dels Àr den nya appen lÄngt ifrÄn anvÀndarvÀnlig (mitt senaste utkast till inlÀgg bara försvann) och dels Àr jag helt förstörd av trötthet nÀr jag vÀl har tid att blogga. KvÀllarna i veckan som varit har jag legat i sÀngen med en dunkande huvudvÀrk och kÀnt mig helt utmattad efter att ha jobbat hela dagen trots sjukdom. SÄ...det har inte varit optimalt lÀge för bloggande.

Men nu Àr det julafton. Jag har haft sÄdan jÀvla Ängest inför julen i Är. Har kÀnt mig allmÀnt opeppad och inte ens skickat nÄgra julkort, vilket jag annars brukar lÀgga rÀtt mycket energi pÄ. Inte tittade jag pÄ Kalle Anka klockan tre heller (sÄg bara nÄgra sekunder av husvagnssemestern). Men dagen har ÀndÄ varit över förvÀntan, jag har mÄtt bÀttre Àn vad jag trodde att jag skulle göra. I förmiddags tyckte jag till och med att det var riktigt mysigt. Nu börjar jag kÀnna mig lite halvlÄg, men det Àr ju söndagskvÀll sÄ det Àr vÀl ganska givet.

Fan, nu börjar appen psyka igen! đŸ˜€ Men men...ni har fĂ„tt ett litet livstecken ifrĂ„n mig i alla fall (om jag nu lyckas publicera det). Önskar er alla en god jul och lĂ€mnar er med nĂ„gra bilder frĂ„n i onsdags nĂ€r mamma och syrran och jag gick och tittade pĂ„ installationerna som ingĂ„r i Norrköping Light Festival den hĂ€r vintern...

(Ja, jag har varit hos frisören nyligen och blivit rosa i hÄret igen.)

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback