Påskhelgen

Jag var rädd inför den här helgen. För att den är så lång. Fyra lediga dagar i sträck. Hur skulle jag klara det utan att förtäras av ångest och mörka tankar?! 
 
Så i fredags gick jag och jobbade i alla fall. Helt ensam i hela det stora, mörka, tysta kontorshuset (läskigt!), förutom en kollega som också jobbade några timmar och en väktare som tittade in för att kolla läget. Så fick jag den dagen att gå, och fick en hel del gjort på jobbet. 
 
Igår låg jag mest i sängen och pluggade och kollade på Sofias änglar. Och idag tog jag äntligen till mig programmets budskap, att livet blir lite lättare att leva om en har det fint hemma. Så idag har jag farit runt som en liten virvelvind här hemma (med den fartfyllda gamla Bubbles-skivan "Rock the World" på repeat) och plockat med en massa saker som bara legat hur länge som helst och fixat fint både här och där. 
 
Bara en dag kvar av ledigheten. Morgondagen. Och då kommer mamma hit. Så det ska nog gå bra. 
 
Det dumma är bara att sådan här ledighet gör mig så förbannat folkskygg (mer än vanligt alltså). För jag barrikaderar mig ju i lägenheten - jag har inte ens varit ute i trapphuset sedan i förrgår. Så det kommer bli tufft att ta mig ut på tisdag. Då ska jag dessutom till psykologen på förmiddagen, vilket ju brukar vara skitjobbigt. Men men...än så länge är det bara söndag, så det ska jag försöka att inte fundera så mycket över just nu. 
 
Jag har förresten somnat utan Imovane fem kvällar i rad nu. Det känns jättebra. Får se hur det blir ikväll. Förhoppningsvis klarar jag det igen. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback