Sjukdom och konståkning

Känner mig helt slut och har förmodligen feber. Har sovit och vilat större delen av dagen. Förutom några timmar på eftermiddagen, då jag masade mig iväg till kontoret för att jobba lite. Ingen jättebra idé, men jag var tvungen för jag hade viktiga saker att göra som inte kunde vänta. Men det var jobbigt att stå upp, till och med att sitta upp. Så det var skönt att komma hem och få krypa ner i sängen igen. Tvivlar på att det blir något jobbande imorgon. Och sedan är det ju helg, och då får jag ju chansen att vila ordentligt så att jag förhoppningsvis är pigg och frisk och taggad för att påbörja en ny vecka på måndag. 
 
Har kollat en hel del på konståkning under min vakna tid de sista dagarna. Inte VM-sändningarna från Boston dock, de går på så muppiga tider och så muppiga kanaler. Tiderna är väl inte mycket att göra åt, men kanalerna...det känns verkligen hur underprioriterat det är med konståkning. Någon sändning körs på TV4 Play, någon på TV4 Sport, någon på TV12 och så vidare. Vem förutom de absoluta entusiasterna förväntas orka pussla ihop det här tittandet?! Jag pallar det definitivt inte, så jag kollar på gamla klipp på YouTube istället. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback