Utan hantverkare i tre dagar försmäkta vi i detta hus

Idag har jag varit lite mer produktiv än igår. Började dagen med att gå och jobba några timmar (och eftersom jag var själv på kontoret kunde jag lyssna på Pansy Division - imorgon får det väl bli Taylor eller något annat anständigt igen). Sedan gick jag en sväng till apoteket och mataffären. Men sedan har jag mest legat på sängen och läst Kulla-Gulla (både fjärde och femte boken avklarad nu - bara två kvar, det känns nästan sorgligt). 
 
Börjar känna mig lite tungsint nu ikväll. Det är väl söndagsångesten som sätter in, kan jag tänka. Men jag har tagit en sömntablett, så jag ska nog snart bli harmonisk och slumra in. 
 
Det ska bli intressant att se om hantverkarna dundrar in imorgon bitti. De skulle ha börjat med badrumsrenoveringen "i slutet av den här veckan", det tolkade jag som torsdag eller fredag - men nu är det ju sent på söndagskvällen och vi har fortfarande inte sett röken av dem. Jag blir mer och mer irriterad och kissen börjar surna till för att hon inte får tillträde till den delen av lägenheten. I början var hon ängslig (det blir hon alltid av stängda dörrar, det lilla livet), sedan fann hon sig i situationen men nu börjar hon också bli irriterad - geez, hon är ju van vid att varenda garderobsdörr och skåpslucka öppnas på hennes befallning! 
 
Just nu ligger hon dock här intill mig i sängen och halvsover och verkar allmänt tillfreds med livet. Jag ska försöka följa hennes exempel...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback