Nu är jag världsberömd i hela Norrköping

Mamma ringde imorse och meddelade entusiastiskt att intervjun med mig om mitt myckna musikalbesökande är med i dagens tidning. Så jag köpte två ex av tidningen på väg till jobbet.


Jag var väldigt nervös, för jag visste ju inte exakt vad som skulle stå i artikeln. Den kompletterade och genomtänkta versionen av artikeln som jag skickade tillbaka till journalisten i tisdags var tydligen för ordrik för tidningens begränsade artikelutrymme, och jag ville inte vara besvärlig och kräva att få korrekturläsa även nästa version, så jag har gått här och våndats över att eventuellt bli missuppfattad och feltolkad i den slutgiltiga tryckta versionen. Men när jag läste den kunde jag andas ut. Den var perfekt! Hon hade fått med det viktigaste och allting var korrekt.

Jag höjer musikalen till skyarna och förklarar varför den är så himla bra och viktig. Och i samma andetag kommer jag ut som HBTQ-person (om det nu var någon i stan som inte redan fattade det utifrån mitt engagemang i Pride så vet de det helt säkert nu).

Jag har fått mycket fin respons från min omgivning under dagen, både IRL och på nätet. Det gör mig alldeles varm i hjärtat. ❤

Bilden jag skickade till journalisten och som är med i artikeln.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback