Studienarkomani

Yes! Nu är min hemtentamen om heteronormativitet i skolan inlämnad. Deadline är klockan 23.55 inatt, så jag har rätt bra marginal ändå. :-) Även om jag förstås hade tänkt bli klar mycket tidigare än såhär (typ förra helgen). Men det är inte så lätt att hinna med allting i god tid när en har en sysselsättningsgrad på 175 procent... 
 
Nu är det två veckor kvar tills jag måste lämna in nästa hemtentamen, i en annan kurs. Vilket betyder att jag inom två veckor måste hinna titta på fyra föreläsningar, läsa en tjock bok på akademisk engelska och skriva en genomtänkt hemtenta på cirka sex sidor. 
 
Jag får lite lätt panik när jag tänker på det. Speciellt med tanke på att jag kommer att vara rätt upptagen de två kommande helgerna samt flera kvällar i veckorna...och självklart att jag jobbar heltid också. 
 
Men men...det är inte så mycket att säga. Jag har själv valt att ha det såhär. Och jag tycker att det är roligt, det gör jag verkligen. Annars skulle jag ju aldrig hålla på som jag gör. Men det är skönt att få gnälla lite ibland. :-P 
 
Nu ska jag ta en liten välförtjänt paus efter inlämningen av senaste hemtentamen, innan jag kastar mig över arbetet med nästa. :-)

Kommentarer
Jenn

Hej,

Jag skulle gärna vilja läsa din hemtentamen vid tillfälle om du skulle tycka det var ok!

Kram

Svar: Vad roligt att du vill det. :-D Jag kanske publicerar den här på bloggen så småningom. :-)
The Worrying Kind

2015-10-26 @ 11:28:45
URL: http://jennologi.wordpress.com
Jenn

Det ser jag fram emot i så fall =)

2015-10-27 @ 21:25:33
URL: http://jennologi.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback