Upp och ner, ner och upp

Idag har jag varit allmänt skitjobbig. Sådär nedåtgående-spiral-melankolisk som jag kan bli ibland, när allt känns tungt och sorgligt och jag bara inte orkar med någonting överhuvudtaget. 
 
Chefen tog med mig till köket och gav mig kakor på eftermiddagen. Och när jag kom hem från jobbet lade jag mig och läste Yaoi. Och sedan tog jag ett bad och lade en ansiktsmask. Men ingenting hjälpte, jag kände mig fortfarande tröstlös. 
 
Ni kan aldrig gissa vad som till slut gjorde mig glad igen. Att titta på Legally Blonde!!! Det är både en feelgood-film och ett feministiskt manifest på en och samma gång och jag bara älskar den! Och ikväll var den precis vad jag behövde. 
 
Hoppas att den rosa, fluffiga känslan jag har nu kommer hålla i sig till imorgon. För idag var det verkligen synd om min omgivning. 
 
Natti natti, alla fina! Hälsningar från Labila Malin. 
 
Bild från igår kväll, när syrran och jag gick en promenad utmed Strömmen i kvällssolen och tittade på blommorna. Det är livskvalitet, det. Borde se till att göra mer sådant. :-)

Kommentarer
Lillasyster

Du är inte jobbig, gumman! Kramar <3

2015-05-08 @ 08:50:29

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback