Morfar 80 år

Morfar fyller 80 år imorgon, så vi åkte och firade honom idag. Han blev jätteglad, både han och mormor verkade må förhållandevis bra, 
och vi hade riktigt trevligt hela eftermiddagen. :-) Jag älskar min mormor och morfar så otroligt mycket! 
 
Jag lär nog inte direkt bli anställd som florist,  men för en nybörjare tycker jag faktiskt att jag fick till ett riktigt tjusigt arrangemang. Och födelsedagsbarnet blev jätteglad. :-) 
 
Förutom lite hagel i början var vädret riktigt fint. 
 
Dagens mörka moln. Det verkar vara någon slags sjuk regel att jag i samband med 80-årskalas ska bli utsatt för den ytterst kränkande frågan "Är du gravid??" av någon klumpig/ondskefull främling som aldrig verkar ha hört talas om det här med integritet. Det hände första gången i januari. Och idag var det dags igen. Det var busschauffören som, efter att jag åksjukespytt i en skräppåse, ställde en rad mer eller märkliga frågor, bland annat om jag var gravid. Jag var alltför matt efter kräkattacken för att bli vare sig ledsen eller förbannad just då. Men allvarligt talat...hur fan kan man ställa dylika frågor till folk man inte ens känner?! Det borde betraktas som ett gravt socialt övertramp. 
 
Morgondagens skräck. Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra imorgon kväll (bortsett från er jag redan avslöjat det för). Körsbärsdalens invånare ska till Stockholm och gå på fotbollsmatch(!) med en publiksiffra som närmar sig 40 000(!). Till råga på allt verkar det som om vi ska stå på huliganläktarna(!). Min överlevnadsstrategi för detta går typ ut på att ha neutrala kläder (rosa borde funka, det finns väl inget lag som förknippas med det?) och eventuellt ta något nervlugnande.

Kommentarer
Livrädd

Rosa, regnbågsfärgat och glitter är neutralt och bra. Lila, blått och rött funkar också. Vill du smälta in finns ju annars mer tråkneutrala alternativ som svart. AIK bär iofs svart (vilket gör att du platsar där) men samtidigt är det så pass vanligt att det är okej. Så länge du undviker grönt bör du vara säker. Det kommer att gå fint! Kom inte tillbaka som AIK-supporter bara! KRAAAAM

2015-05-04 @ 11:51:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback