Kundmöte, hosta och bögfetisch

I fredags hade jag möte med en kund jag aldrig träffat förut. Jag befann mig i ett stadium beyond nervvrak, mina händer skakade när jag räckte fram papperen han skulle skriva under och jag fick totalt hjärnsläpp när jag skulle förklara resultatutvecklingen i hans bolag. :-S Men underligt nog så tror jag faktiskt att han blev nöjd ändå. Att han fick kaffe och kaka till den svamlande genomgången gjorde nog sitt till. ;-) 
 
Igår kväll började jag känna mig sjuk, vilket är helt absurt. Vet inte vad det är med 2015, hur många gånger har jag varit sjuk hittills i år - typ fyra? Helt stört. Jag brukar ALDRIG bli sjuk annars, max en gång per år eller så bara. Tänker dock inte sjukanmäla mig imorgon, det är för pinsamt. Jag har haft tillräckligt med sjukdagar de sista månaderna och förresten är det bara lite hosta den här gången (plus att jag är öm i hela kroppen) och dessutom har jag asmycket att göra med en väldigt snäv deadline...så jag går definitivt till jobbet imorgon. 
 
Trots det lite miserabla fysiska tillståndet har jag varit supereffektiv här hemma idag. Tvättat och lagat mat och bäddat och plockat i ordning lite. Har även hunnit spela lite Sims och sett om halva första säsongen av underbara Looking
 
Och nu för en stund sedan upptäckte jag att det kommit ett nytt kapitel av Sekaiichi Hatsukoi med supersöta Kisa och Yukina (hjärtat rusar fortfarande lite efter läsningen). Oh dear...vet inte hur jag ska lyckas somna nu, men måste verkligen försöka. Natti, alla fina!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback