Hostmedicin och lyckorus

Jag gick till apoteket på lunchen och beklagade mig över min hosta. Men de ville inte sälja någon hostmedicin till mig, för de menade att hostan sannolikt är astmarelaterad och att jag därför borde kontakta läkare istället. 
 
Meh. Jag kontaktar inte sjukvården i första taget! Så glöm det. Har tagit några extra inhalationer under eftermiddagen och enligt mina kollegor hostade jag mindre sedan. Så det får vara bra med det. 
 
Men den allmänna hängigheten, svettningarna och huvudvärken är kvar. Eller VAR kvar snarare. Just nu svävar jag runt i ett lyckorus och känner mig helt salig. För vet ni vad som låg på hallgolvet när jag kom hem? Biljetterna till Taylors konsert i sommar!!! :-D Wiiiiiiieeeee!!! Happy happy HAPPY!!! 
 
Oh my god, jag har varit så jävla nervös över de där biljetterna. Att det skulle bli något krångel med adressändringen eller eftersändningen eller att de skulle slarvas bort av antingen den brittiska eller den svenska posten. Jag har haft gott om tid att oroa mig - beställde ju biljetterna redan i november. Men här är de nu! Ååååhhh...jag längtar till i sommar!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback