Den heliga boken


Senaste upplagan av "bibeln" med bihang levererades till Körsbärsdalen idag, till min stora lycka. De fick hedersplatsen ovanpå mitt fina Hello Kitty-underlägg på skrivbordet. Jag har knappt öppnat dem än, mest tittat och fingrat på dem. Lite lagom vördnadsfullt sådär.

Postkillen gjorde mig häpen (och glad) genom att faktiskt komma ihåg vad jag hette när jag skulle kvittera ut paketet. Han har visserligen levererat paket till oss tidigare, men ändå. Detta var första gången jag själv inte behövde uppge mitt namn.

Sådana här småsaker gör mig nästan löjligt glad, vilket får mig att börja ifrågasätta mitt eget förstånd. Men men...det är väl bra att ha så lätt för att bli glad.

Å andra sidan har jag även väldigt lätt för att bli ledsen, vilket min stackars omgivning fått erfara oförtjänt mycket på sistone. Jag har varit så trött och stressad och pressad och dessutom haft PMS - och som en följd av detta varit ganska snäsig och otrevlig. Så jag blev mäkta förvånad när jag vaknade vid kvart över fem imorse och faktiskt kände mig riktigt pigg och utvilad - och sedan tillbringade nästan elva(!) timmar på jobbet och ändå orkade packa flera kartonger och säckar när jag kom hem.

Imorgon fyller världens finaste syster 25 år. Och detta firar vi med att hämta ut nycklarna till vårt nya hem. Yay! :D

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback