Upp och ner som en jäkla berg- och dalbana

Ligger i hotellsängen och är alldeles förbi. Skulle lätt kunna sova nu. Men det går inte, för klockan sju är det trerättersmiddag uppe i matsalen. Under de lediga timmarna nu mellan kursen och middagen har vi tillgång till slottets spaavdelning, vilket många jublar högt över, men jag föredrar att vara ensam och ligga nerbäddad i min säng. 

Det är verkligen utmattande att gå på kurs! Kursledarna pratar mycket om framtiden för revisions- och redovisningsbranchen, vilket får mig att pendla mellan de allra dystraste funderingar på att byta karriärväg eftersom det inte verkar finnas någon framtid inom den väg jag valt, till att knappt kunna vänta tills jag är tillbaka på kontoret igen och kan börja ta tag i allting som behöver förändras och förbättras för att vi ska kunna möta kundernas behov i framtiden. Hopp och förtvivlan, fram och tillbaka, upp och ner som en jäkla berg- och dalbana.

Imorse försov jag mig, vilket är helt sjukt eftersom det händer så ytterst sällan och verkligen aldrig i en helt ny säng på en helt ny plats. Kollegorna ringde och efterlyste mig vid tjugo i åtta, eftersom vi kommit överens om att äta frukost tillsammans vid halv åtta. Så den där lugna sköna morgonen på hotellrummet som jag planerat var bara att glömma, jag fick rusa in i duschen och rafsa åt mig lite kläder och galoppera iväg till frukostbuffén.

Lite bilder lyckades jag i alla fall ta imorse. Efter frukosten. :P


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback