Övning ger shoppingfärdighet

Konstaterade igår att jag behövde införskaffa headset (till seminarierna på japanskakursen), fler leggings av icke-supertunt tyg (till hösten som jag ytterst motvilligt måste erkänna är i antågande), en ny mp3 (så att syrran äntligen kan få överta min gamla) och hårspännen i andra färger än rosa och med andra motiv än Hello Kitty.
 
Så syrran och jag åkte ut till Ingelsta för att shoppa. Och jag köpte tre kalligrafipennor, en japansk ordbok (så nu har jag fyra stycken), några nya pyjamasar med kaniner och pandor på (Junjou Romantica-referens, hihi), bebiskläder med Hello Kitty på (till mina kommande syskonbarn), ett 16-bitarspussel med Rapunzel-motiv (till mig själv), trosor i väldigt skrikiga färger med texterna "FEARLESS" och "FABULOUS" på samt en bunt hårsnoddar (för mitt hår börjar faktiskt bli riktigt långt nu).
 
Köpte jag headset, leggings, mp3 eller hårspännen? Nope. :P
 
Men jag gjorde faktiskt något annat som var bra. Det var "3 för 2" på pyjamasarna, men tjejen i kassan tog fullt betalt för dem vilket jag upptäckte på väg ut ur butiken. Och då vände jag och gick tillbaka till kassan och hävdade min rätt. Och så fick jag 99 kronor tillbaka. Tjejen verkade tycka att det hela var väldigt genant, men jag är faktiskt nästan tacksam över att hon gjorde fel - så att jag fick öva på något som jag har himla svårt för. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback