Symaskin modell äldre och insikter modell nyare

 
Kolla vad jag har FÅTT idag! En symaskin som har tillhört chefens mormors farmor. Hur fin som helst och hel och komplett med kåpa och instruktionsbok och allt. Hur awesome är detta?! :D
 
Jag var lite stirrig över det faktum att chefen och en av våra kunder (som var med som bärhjälp) skulle komma in i min lägenhet för första gången, men som så mycket annat var det ju inte alls farligt.
 
Något annat jag nojat över var det faktum att jag skulle Pride-affischera på närbutikens anslagstavla idag. Alldeles ensam. Jag tycker att det känns lite läskigt även när jag har ett par andra "familjemedlemmar" med mig (för man vet aldrig vilka idioter man kan råka på och vad de kan ta sig för), men att göra det alldeles ensam...det var jag verkligen skitnervös över! Men det gick bra. Tejpade upp några flyers och det var inga problem alls - ingen sa någonting och ingen gjorde någonting. :)
 
Gaaahh...när ska jag lära mig att sluta katastroftänka?! Troligen aldrig. Jag är rätt hopplös på den fronten. :P Men jag fick faktiskt lite nya inputs idag som jag tror kan vara väldigt bra för mig att fundera över. Körsbärsdalens invånare gick nämligen på en föreläsning om humor och hälsa med Cathrine Tibbling i eftermiddags. Väldigt rolig och väldigt givande. Det blev många skratt och många aha-upplevelser, kan jag ju säga. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback