Påskhändelser

Tillbringade påskafton på landet hemma hos mamma och hennes karl. Mysigt! Blev vettskrämd av inte mindre än TVÅ ormar under en promenad runt samhället (gaah, vad skönt det är att bo i stan!), men i övrigt var det riktigt mysigt. :) I bilen på vägen dit ringde chefen till min mobil och jag blev förstås helt skärrad, tänkte att det måste ha uppstått en jobbrelaterad krissituation och att jag genast måste komma till Körsbärsdalen och hjälpa till att reda ut det hela. Men hallå, han ville ju bara önska glad påsk. :) Shit alltså...jag måste verkligen sluta med mitt ständiga katastroftänkande (lättare sagt än gjort dock).
 
Det här med påskledighet är förresten ett riktigt fördärv för min dygnsrytm. Jag har börjat sova ända till bortåt halv nio om morgnarna! :O Nu är klockan över tio och jag har fortfarande varken duschat eller borstat tänderna. Geez.
 
Sitter och lyssnar på introt till Game of Thrones. På repeat. Älskar det! Har skaffat HBO Nordic så att jag kan kolla på fjärde säsongen både lagligt och med svensk text. Det bästa som har hänt hittills (OBS! GROV SPOILERVARNING OM DU INTE SETT ANDRA AVSNITTET AV FJÄRDE SÄSONGEN ÄN, HOPPA TILL NÄSTA STYCKE NUUU OM DU INTE VILL VETA) är att det vidrigaste fanskapet av alla vidriga fanskap ÄNTLIGEN dör!
 
En underbar bonus med (och starkt bidragande orsak till) att jag skaffade HBO Nordic (och nej, jag är inte sponsrad - men jag förstår att det börjar verka så) är att jag nu kan se den nya serien Looking som Livrädd har tipsat mig om. Det hela utspelar sig i San Francisco och huvudpersonerna är bögar...behöver jag säga mer? ;)
 
Malin = HAPPY!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback