Jag och min dutt-dutt-telefon

 
Jag pratade tydligen med syrran i telefon sent igår kväll. Har själv inget som helst minne av det, men både syrran och dutten hävdar att det är sant (se screenshot från samtalslogg ovan). Enligt syrran var jag "hög som en flaggstång" men på gott humör. Oh dear...
 
Någon timme tidigare (medan jag fortfarande visste vad jag höll på med) gick jag in på Google för att söka efter mer information om YOHIOs besök i Norrköping på lördag. Och då dök ju självklart de tre senaste sökningarna upp...
 
 
...en av dessa är gjord medan jag var vid mina sinnens fulla bruk (ni kanske kan gissa vilken). Hm, ja. Apropå det så bytte jag faktiskt lysröret i badrummet alldeles själv igår (därav behovet att veta var man köper dylika ting). Jag blev nästan löjligt stolt över att ha klarat av det. Chefen erbjöd sig att komma hit och byta det åt mig, men jag kände att jag nog borde kunna fixa det på egen hand. Och det gjorde jag! Duktiga Malin. :)
 
Men nu var det ju egentligen inte om lysrör utan om dutt-dutt-telefonen som det här inlägget skulle handla. Om några veckor är det faktiskt ett helt år sedan jag köpte min älskade dutt. Fattar inte hur jag kunde klara mig innan dess! Allvarligt talat...hur överlever människor som inte har dutt-dutt-telefoner?! :O Okej, nu överdriver jag kanske. Men...att inte kunna kolla Facebook twentyfour-seven - hur klarar man det?! Hm...förmodligen är det ganska hälsosamt. ;)
 
Förresten kan inte jag heller kolla Facebook hela tiden längre...först måste jag se till att det inte är några andra människor i närheten - för mitt nyhetsflöde har blivit så jäkla oanständigt! :O Vilket i och för sig är självförvållat...det är ju liksom ingen som har tvingat mig att gå in och gilla alla dessa mer eller mindre perversa Yaoi-sidor. ;)
 
 
Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här inlägget. Mest konstatera att det är tur att jag sällan ringer till någon annan än syrran och att jag inte kan föra över pengar via dutten...för annars skulle fan vad som helst kunna hända medan jag befinner mig i Imovane-dimmorna.
 
I och för sig gör jag ogenomtänkta saker även i "nyktert" tillstånd. Tidigare idag köpte jag till exempel ett bäddset med Breaking Dawn-motiv. Bella, Edward och Jacob. "Men jag vet inte om jag vill ha dem i sängen", sa jag till syrran efteråt. Hon svarade att det är sådant man ska tänka på innan man handlar.
 
 
Natti natti. ;)

Kommentarer
Lillasyster

Gullunge! <3 <3 <3

2014-04-24 @ 22:31:29
Jane

Tur att du inte ringer någon annan random i kontaktlistan :P

Svar: Haha, eller hur!! ;-) :-O
The Worrying Kind

2014-04-27 @ 23:10:44

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback