Bestyr och äventyr

Syrran och jag har ägnat större delen av eftermiddagen och kvällen åt tvätt och städning. Så nu är jag beyond utmattad. Men mitt hem börjar i alla fall se riktigt representabelt ut. Vilket är tur, eftersom Per kommer hit i övermorgon. :)

Jag gick och klippte mig på lunchen idag. Har tänkt göra det ett tag nu, för luggen började hänga ner framför ögonen på mig, men eftersom det inte direkt är min favoritsysselsättning så har jag förstås skjutit upp det. Men idag blev det alltså av. Och frisören sa att eftersom jag håller på att spara ut så bör jag vänta hela tre månader till nästa gång. Yay! :D

Imorgon eftermiddag ska jag åka till Linköping för X antal timmars astma- och allergiundersökning. På grund av detta så får jag inte ta mina mediciner just nu. Mitt i värsta allergisäsongen. Bra tänkt där, allergiläkarna. Jag har mått skitdåligt idag, det har kliat och runnit och snörvlat som bara den om mig. :S

Men det känns faktiskt lite spännande att få åka till Linköping. Ett riktigt äventyr, tycker jag. Lite läskigt till och med. Speciellt eftersom inte syrran har möjlighet att följa med, så jag måste försöka klara mig alldeles på egen hand. Men det ska nog gå bra.

Mhm...det blir en lång dag imorgon. Bäst att jag försöker sova nu. Natti!

Kommentarer
Lillasyster

Kramar <3 <3 <3

2014-04-03 @ 08:17:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback