Back on track

Igår eftermiddag låg jag på sängen och grät tröstlöst en lång stund. Och idag sov jag till och från ända till långt in på förmiddagen.

Vid lunchtid fick jag äntligen mitt nya Sertralin-recept. Så då stapplade jag iväg till apoteket, och sedan vidare till kontoret.

Hävde i mig tre tabletter och sjönk sedan ner på golvet i mitt arbetsrum. Satt där en stund och undrade hur fan jag skulle klara av att jobba hela eftermiddagen och sedan närvara på en bolagsstämma på kvällen.

Men jag har haft mina åksjukearmband på mig, så det har ju dämpat illamåendet något. Och efter ett tag började tabletterna verka, så då började jag känna mig som människa igen.

Bolagsstämman gick bra. Jag panikade såklart när företagets VD lämnade över ordet till mig, och då såg jag genast till att bolla över det hela till chefen, så fick han sköta det mesta av snacket och jag bara kom med inpass då och då och svarade på frågor.

Det känns lite jobbigt att jag inte klarade av situationen bättre än så, men med tanke på hur jag mått de senaste dygnen får det väl ses som ett smärre mirakel att jag kunde prestera någonting överhuvudtaget.

Kommentarer
Lillasyster

Tycker du var jätteduktig som grejade det! :)

Svar: Tack, gullunge! :)
The Worrying Kind

2014-04-09 @ 15:04:19
Per

Bra jobbat ändå Malin, du gjorde det bästa av situationen tycker jag. Skönt att det löste sig så pass snart med medicinen i alla fall, så du slapp vänta två veckor!

Svar: Tack så mycket! :)
The Worrying Kind

2014-04-09 @ 23:46:53

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback