Heltid + Heltid

Officiellt går japanskakursen på kvartsfart. Det står på antagningssajten och i kursbeskrivningen och överallt. Men i läroplattformens diskussionsforum har det nu kommit fram att den i själva verket går på halvfart.
 
Folk är jävligt upprörda över det här. För mig blev det mest en aha-upplevelse. Lite sur blev jag förstås - jag tycker inte om att bli lurad. Men samtidigt kändes det skönt att få en förklaring till att jag känner mig så himla slutkörd och knappt har någon fritid.
 
För det här innebär ju att jag just nu har en sysselsättninsggrad på hela 200 procent. Jag jobbar heltid - och pluggar heltid. Något liv har jag inte tid med.
 
Jag skickade förresten in mina tio japanska fraser till läraren igår kväll. Uttalet var sisådär och ordvalet ibland helt åt helvete (inser jag idag, när jag sovit en hel natt och känner mig lite mindre grötig i hjärnan). Men vad fan...jag orkar inte göra om det en gång till! Det är bara att vänta på domen och hoppas att jag åtminstone klarar mig ifrån ett underkänt...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback