Bristande disciplin

Okej. Idag har jag skrivit diskussionsinlägg om intersektionalitet (men inte ens börjat skriva på uppgiften som ska vara inlämnad senast på onsdag!), färgat håret, gått runt i myskläder hela dagen och bara lämnat lägenheten för att gå ut och slänga soporna...och så har jag börjat titta på otroligt beroendeframkallande Junjou Romantica.
 
Mitt nya fördärv.
 
Jag lovade mig själv att jag inte skulle börja titta på någon ny Yaoi-serie förrän jag skrivit åtminstone en sida (helst två) på intersektionalitetsuppgiften...men jag har uppenbarligen ingen studiedisciplin just nu.
 
Suck. Och det är redan söndagskväll! Inom tre dygn ska jag ha producerat minst tre sidor smart analys...och detta måste alltså göras på eftermiddagarna efter jobbet när jag är som segast i huvudet...hur fan ska det gå till?! (Det är i sådana här lägen som jag frågar mig själv varför jag envisas med att studera så jäkla mycket när jag trots allt har ett heltidsjobb som jag trivs väldigt bra med och inte hyser några som helst planer på att byta karriär...varför utsätter jag mig för detta?!)

Kommentarer
Cyber- life with autism and art

Den animen älskar jag, skitrolig & man rodnar väldigt mycket i den. Jag har sett båda säsongerna! :D

Svar: Haha, ja jag har märkt att man rodnar väldigt mycket! ;-) Har inte sett så många avsnitt än, men ser verkligen fram emot att se resten. :-)
The Worrying Kind

2013-10-13 @ 18:21:03
URL: http://xcyberalienx.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback