Ännu en helg i studienarkomanins tecken

Känner mig lite lagom mongo efter att ha ägnat hela dagen, ända sedan tidigt imorse, åt att läsa akademisk avhandling. Men nu är jag klar i alla fall. Så nu återstår "bara" att skriva några sidor smart analys om intersektionalitet - med inlämningsdatum senast på onsdag. Men det får nog vänta till imorgon. Jag orkar liksom inte vara mer seriös idag, det får räcka nu. :P
 
Analysobjekt.
 
Läraren i japanskakursen har förresten meddelat att vi kommer slå ner på studietakten så att kursen faktiskt kommer sträcka sig över hela terminen (vilket ju en 7,5 hp-kurs på kvartsfart egentligen ska göra). Men eftersom vi har brakat på i halvfartstakt fram till nu kommer det bli relativt lugnt den närmaste månaden, eftersom det inte återstår så värst många uppgifter och inlämningsdatum för dessa skjutits framåt i tiden till december och januari. Det känns skönt, eftersom jag den senaste tiden känt mig mer eller mindre sönderstressad, men samtidigt blir jag stirrig av att plötsligt ha så "lite" att göra. Jag är fan aldrig nöjd. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback