Livstecken från sönderstressad liten Malin

Alltså, ni får verkligen ursäkta min brist på engagemang här på bloggen nuförtiden...jag är så satans trött hela tiden att jag helt enkelt inte orkar. Igår kväll gick jag och lade mig redan vid sextiden...med resultatet att jag nu är vaken och relativt pigg fast klockan inte ens är fyra. :O Jag jobbar i princip varenda dag nu och jag samlar på mig en jäkla massa övertid och jag är med stor sannolikhet på väg in i väggen. Chefen kommer in i mitt arbetsrum lite då och då och frågar hur det är med mig - jag tror att han är lite orolig faktiskt. Men det kommer att bli bättre efter den 15 juni...då ska alla deklarationerna vara inlämnade och då tänker jag ta några dagar ledigt och sedan återgå till en mer normal 40-timmars-arbetsvecka.
 
Tur att jag får lite avbrott i min hektiska vardag lite då och då. I söndags tog familjen med mig till Söderköping, där jag fick välja och vraka bland tyger och mönster i en av mina favoritaffärer (jag ska sy en jättesöt svart klänning med lila prickar), och syrran gav mig en amerikansk ordbok inför vår Kalifornien-resa och så åt vi middag på en charmig restaurang vid kanalen. De hade tänkt ta med mig på en minigolfrunda också, men eftersom det regnade åkte vi hem till mamma och hennes sambo och fikade och spelade sällskapsspel istället. :)
 
 
Nu i helgen ska syrran och jag iväg på ett litet äventyr (som jag kommer berätta mer om på söndag när det är över) och nästa vecka kommer Per hit några dagar. Så lite avkoppling får jag i alla fall mitt i all hets. :)
 
Men nu har klockan passerat fyra och jag kanske borde gå och lägga mig en stund igen så att jag inte somnar på kontoret i eftermiddag. :P

Kommentarer
Lillasyster

Gamle man, ska inte du gå och lägga dig snart? ;)

2013-05-28 @ 10:14:23

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback