Ångestmonstret jobbar tydligen inte natt längre

Nu har jag haft två mardrömsfria nätter i rad. Det är fan helt jävla otroligt.
 
Natten till igår drömde jag (som så ofta nu för tiden) om den stundande resan till USA. Men för en gångs skull var det inte en ångestfylld dröm - ingenting gick på tok, ingenting kändes obehagligt, allting var bara så himla BRA. Hoppas att det kommer kännas så i verkligheten också. :)
 
 
Natten till idag drömde jag om Lyckopillret. Och det är ju alltid trevligt. Det fanns vissa detaljer (otrevliga presoner, obehagliga minnen) i drömmen som inte var så ljuvliga, men de överskuggades lätt av allt som var fint.
 
Det är så himla skönt att vakna på morgonen och känna sig lugn och harmonisk istället för lamslagen av ångest. Sådana uppvaknanden tycker jag om. :)
 
Och när jag klev ur duschen imorse hörde jag några mycket välbekanta toner strömma från radion. Introt till "Love Story". Och jag log med hela ansiktet. Lite vemodig blev jag förstås också, eftersom den låten för mig är så starkt förknippad med L, men mest blev jag glad. Och jag insåg att jag nog har kommit ytterligare en liten bit på väg mot att kunna skriva en roman baserad på vår tid tillsammans. Jag är inte där än, men jag känner att jag är på väg, att jag börjar bli redo. Jag måste bara vänta tills jag har lite mer distans, tills det gör lite mindre ont. Men sedan - sedan kommer den.
 
...they try to tell me how to feel. This love is difficult, but it's real. Don't be afraid, we'll make it out of this mess. It's a love story, baby just say yes...

Kommentarer
Lillasyster

Vad duktig du är, mitt hjärta <3 Ju mer du bearbetar, ju bättre mår du. Hjälper dig gärna om jag kan, men mycket behöver man ju göra själv förstås. Men du vet, hela mönstergrejen är jag ju en hejare på. Puss

Svar: Jag känner till mönstergrejen...och jag vet att en himla massa bra saker har kommit ur det här eländet...men jag har inte kommit lika långt som du när det gäller sådana här saker...så jag fortsätter vara bitter ett tag till. Puss på dig, finaste gullesyster <3
The Worrying Kind

2013-07-31 @ 18:51:20
Lillasyster

Du är min finaste älsklingssyster <3 puss

2013-07-31 @ 23:46:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback