Duvdrottningen flyger vidare

Nu har Duvdrottningen lämnat Körsbärsdalen. Hon arbetade sin sista dag hos oss idag, och på måndag börjar hon på Grant Thornton. Där ville jag också jobba en gång i tiden, innan jag insåg att det även finns SMÅ byråer - vilket passar mig mycket bättre.
 
Det är med sorg och skräckblandad förtjusning jag konstaterar att hon lämnar oss. Hon utstrålar trygghet och var den första jag tydde mig till när jag först kom till Körsbärsdalen för snart ett år sedan, och det är till henne jag har gått med typ 90 % av mina frågor sedan dess och hon är alltid så snäll och hjälpsam och hur duktig som helst. Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne!
 
Men hon har sagt att jag får mejla och ringa till henne om det är något jag undrar över eller behöver hjälp med...och dessutom säger hon att det kommer hjälpa mig att växa i min yrkesroll att inte ha henne att luta mig mot hela tiden. Nu måste jag börja tänka mer själv och fatta egna beslut, utan att dubbelkolla alla detaljer med henne. Det kan nog faktiskt vara ganska bra. Hoppas jag.
 

Kommentarer
Lillasyster

Vilket fint inlägg :) Ja, tror det ligger mycket i det.

Svar: Dags för Skorpan att stå på egna ben. ;-)
The Worrying Kind

2013-01-02 @ 19:28:35

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback