Queer as Malin

Nu är det kris! Nu är det verkligen DJUP KRIS! :O :( ;(
 
Jag har idag sett det allra sista avsnittet av den sista säsongen av Queer as Folk, jag har plöjt igenom varenda liten sekund av extramaterialet...och nu känner jag mig fan helt TOM! :bigeyes:
 
Buuuuhuuuuuu!!! ;(
 
Jag fattar inte hur alltihop bara kan vara - över. Det känns så...så sorgligt! :( Så konstigt och så hemskt och bara så...så...ååååh!! ;(
 
Alla ni fina människor som hört av er och berättat hur mycket ni älskar Queer as Folk och hur jobbigt det var när ni hade sett hela serien...snälla, HJÄLP mig nu!!! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. :bigeyes: Ska vi bilda en liten stödgrupp, tycker ni? Dela fina minnen från serien, tipsa om underbara Brian-och-Justin-videor på YouTube, försöka hitta strategier för att hantera det hemska faktum att det inte kommer spelas in några fler säsonger...att det verkligen är slut nu. The End, liksom. :(
 
 
(Och nu vill jag inte ha några men-herregud-det-är-ju-bara-en-teveserie-kommentarer, okej?! Det är en helt fantastisk teveserie...och det känns fruktansvärt att jag aldrig mer kommer få se några nya avsnitt av den. Låt mig få sörja ett tag, jag behöver det.)

Kommentarer
TantMango

Åh det påminner mig om att jag nog aldrig såg alla avsnitten till slutet. Det glömdes nog bort någonstans där i få bar-träsket och med en sambo inte var intresserad. Ska verkligen ta tag i det. Liksom att se vidare på Twin Peaks som jag såg när jag ammade.
Du får sörja några dagar och sedan hitta en annan bra serie!

2012-09-24 @ 15:56:43
URL: http://tantmango.se
Kristin

Åh. I feel for you! Jag vet inte riktigt vad jag tog mig till när serien tog slut.. Att prata med andra QaF-frälsta hjälpte ju lite, om du inte har några sådana i din närhet kanske du kan gå med i något forum på nätet?

Att hitta någon annan serie att bli beroende av kan vara bra, ersätta ett beroende med ett annat liksom ;) Eller kolla in andra serier och filmer med skådespelarna.

Sen kan du ju alltid drömma om att åka på detta nästa år om det blir av: http://risenshine2012.de/pages/en/home.php :D

Svar: Ingen i min närhet har sett serien, så det blir väl till att leta på nätet... När min värsta sorgeperiod är över ska jag nog kasta mig över någon annan serie faktiskt...The L Word kanske? Jag köpte den samtidigt som QaF. :) Ååh, det där eventet låter helt fantastiskt!! :D
The Worrying Kind

2012-09-26 @ 00:20:24
Kristin

Ja, The L Word är bra också och där har du ju några säsonger du kan plöja igenom! Finns en realityserie som heter The Real L Word också som är rätt bra, som The L Word fast på riktigt kan man säga :)

Tycker det är kul att de fortfarande gör såna event, fast det är 7 år sedan serien slutade! Det är verkligen en sån serie som hänger kvar hos folk <3

2012-09-26 @ 17:42:49

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback