Läsa mellan raderna

Jag har ramlat över ett privat mejl som absolut inte var avsett för mina ögon. Jag känner bara den ena personen (mottagaren) och jag har ingen aning om vilken relation hen har till avsändaren. Rör det sig om ett internt skämt? En hemlig affär dem emellan? Eller rentav sexuella trakasserier?! Jag vet inte. Och det jobbiga är att jag inte kan ta reda på det. För det är ju inget som jag har med att göra. Men obehagligt är det, och jag känner mig rätt illa till mods. Fan också.

Kommentarer
Lillasyster

Vergligen knepigt, man vet ju inte alls syftet och därmed inte heller vilken reaktion man kan vänta sig om du skulle ta upp det med personen. Det kan ju både vara positivt och negativt för er realtion, så det bästa är väl kanske ändå neutralitet i det här läget. (Hör själv att nu börjar det låta som svar i någon tidningsspalt :P)

2012-06-14 @ 10:25:23
The Worrying Kind

Lillasyster: Hej på dig, frågespaltexperten! ;) Jo, jag håller en låg profil...tänker inte säga något alls, bara låtsas som ingenting. Det blir nog bäst.

2012-06-14 @ 10:34:37
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback