En vecka kvar...

Om en vecka börjar jag praktisera. Och redan imorgon är jag bjuden till kontoret på fika. Och ända sedan igår eftermiddag har jag haft ont i magen och varit stirrig. :bigeyes: Jag försökte skingra tankarna genom att diska, lyssna på Taylor Swift och färga den rosa slingan röd. Men det hjälpte inte nämnvärt. Och trots sömntablett drömde jag mardrömmar om praktiken inatt.

Hittills har det mest känts kul. Stort, spännande, förväntansfullt. Men nu, när det närmar sig, börjar skräcken ta över. Jag är rädd för att göra bort mig. För att inte leva upp till förväntningarna. För att de inte ska tycka om mig. Och så vidare...

Men men...det kanske går hur bra som helst. Och idag har jag annat att bekymra mig om. Min stödperson ska följa med mig till Försäkringskassan. Och efter vad jag har hört är de minst lika besvärliga att ha att göra med som Arbetsförnedringen. :S Hoppas att det inte stämmer. Lite tidigare imorse var det en tant som ringde in till RIX MorronZoo, och hon jobbade på Försäkringskassan - och verkade jättegullig. Hoppas att det finns fler som hon - och att de jobbar i Norrköping. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback