Alla får vara dem de är i Pride - även jag

Åååh, vad glad jag blir!!! :D Igår skickade jag ett mejl där jag förklarade varför jag betedde mig så underligt på mötet i onsdags, att jag har social fobi och tycker det är skitjobbigt med nya människor och så vidare, och jag fick precis detta underbara svar:Jag skrev även ner några marknadsföringsförslag, och de gillades skarpt. :thumbup: Och mejlet avslutades med en inbjudan till en vernissage imorgon. :) Vet inte om jag kommer gå på den, men det kändes himla trevligt att bli inbjuden i alla fall.

Nu känns det bra. Jag känner mig verkligen välkommen in i Pride-familjen. Och det här kommer bli så bra, så bra, så bra! :D

Kommentarer
Livrädd

Så fint! Jag tänkte på det när du skrev sist. Ofta när man säger att alla får vara som de är så betyder det "alla får prata vitt och brett och ta plats". Men du måste ju också få vara som du är, trots att det är motsatsen. Sen kommer du slappna av med med de här människorna allteftersom, men du behöver inte känna någon press nu.

2012-01-13 @ 17:43:02
The Worrying Kind

Livrädd: Precis! När de sa, att här kan man vara sig sjäv och prata om precis vad som helst, då fick jag ju panik och trodde att jag behövde vara Social och Öppenhjärtig...men det behöver jag inte! :) Och jag tror också att jag kommer öppna upp mig mer så småningom...men det är skönt att inte känna tvånget att göra det pang bom nu meddetsamma. :thumbup:

2012-01-13 @ 18:24:04
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback