Min jobbcoach var helt fantastisk!

Jag hörde på radion förut att satsningen på jobbcoachning har utsatts för en hel del kritik. :O Och då måste jag bara få höja min röst och säga att jobbcoachningen var det bästa jag någonsin fick ut av att vara inskriven på Arbetsförnedringen.
 
Visst inser jag att det finns många jobbcoacher som inte är bra...men hallå, man får ju faktiskt välja själv vilken coach man vill gå till. Den jag valde och gick hos förra året var helt fantastisk! :thumbup: Hon stöttade mig och lirkade med mig och fick mig att tänka i nya banor. Inget såhär-skriver-du-ett-cv-trams, för det var inget jag behövde.
 
Vi fokuserade på de bitar jag behövde hjälp med, och när jag slutade hos henne hade jag lyckats skaffa mig en praktikplats i Körsbärsdalen - där jag ju numera är tillsvidareanställd. :)
 
Så kom inte och säg att jobbcoachning bara är skit. För det behöver det alls inte vara.

Kommentarer
snawitz

Var glad att din coach var bra.
Har precis avverkat min fjärde coach, och ingen har hjälpt mig så att jag ens var i närheten av ett jobb eller en praktikplats

2012-12-06 @ 12:32:51
URL: http://snawitz.blogspot.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback