Det som inte får hända men som händer ändå

 
Jahapp. Det är som det brukar. Ännu en galning jag delar personlighetsdrag med. Betyder det att jag faktiskt är en potentiell massmördare...? :question:
 
Nämen, skämt åsido (för detta är absolut inget att skämta om - och jag sitter faktiskt här och nästan gråter). Jag förstår om någon kille i USA ville ta livet av sig. Det gör jag faktiskt. Livet kan vara jävligt tufft och ibland är mörkret så kompakt att det inte verkar finnas någon chans till ljusning...och då kan självmord verka som den enda utvägen. Och jag förstår det, det gör jag verkligen.
 
Men vad jag inte förstår är hur man kan gå in i en skola och skjuta ner en massa oskyldiga små barn innan man begår det där självmordet. :bigeyes: Hur fan är man funtad om man ens kommer på tanken?!
 
Barn ska inte dö. Barn ska leva! De är alldeles för unga och oskyldiga och har alldeles för mycket av livet framför sig för att redan lägga det bakom sig. ;( ;( ;(
 

Kommentarer
Lillasyster

Ja precis, varför dra med sig någon annan i fallet? Det är grymt :(

2012-12-15 @ 21:21:21
TantMango

Åh. Jag tänker likadant. Kan förstå viljan att ta självmord. har själv varit där. Men döda andra. Vem förstår det?

2012-12-16 @ 00:13:11
URL: http://tantmango.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback