Dålig start på dagen

På väg till tvättstugan förut fick jag syn på en lapp i trapphuset. Det var hyresvärden, som upplyste om kommande hyreshöjningar. IGEN?! Om det fortsätter såhär kommer jag snart inte ha råd att bo kvar här. :(

Och när jag släpat mina blytunga tvättkassar genom hela källargången fram till tvättstugan - då kommer jag INTE IN i tvättstugan. Bara för att idiotgrannen som tvättade igår kväll glömt/struntat i/somnat ifrån att hämta sin tvätt och ta bort tvättklossen från dörren. Eftersom jag varken vågar ringa fastighetsskötaren eller kontakta den aktuella grannen personligen och sedan tidigare vet hur svårt det är att försöka bryta sig in i tvättstugan, bokade jag irriterat om min tvättid till imorgon och släpade tillbaka mina kassar hem till lägenheten.

Och väl hemma igen hörde jag på radion att Rix MorronZoo-Ola blivit mordhotad av några sekttöntar. Helt sjukt.

Vad är det här?! Det känns inte som någon bra dag idag. :( Kanske borde gå och lägga mig igen? Men nej, det kan jag inte göra, för i eftermiddag kommer min stödperson hit och jag borde städa och diska och lite sånt innan dess så att det inte ser ut som en krigszon här hemma.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback