Ansträngande dag

Idag träffade jag min jobbcoach för första gången. Det är därför jag inte bloggat sen imorse. Inte för att mötet varat hela dagen (det tog inte ens två timmar) utan för att det tog så mycket energi. Jag har känt mig helt slut hela eftermiddagen. Igår kväll fick jag ta piller för att somna och imorse var jag så stirrig att jag inte kunde fokusera på någonting och jag var ute i extremt god tid och var på plats en halvtimme(!) före utsatt tid.

Men det visade sig vara en vänlig människa, och vi satte upp lite mål och planer för hösten (jag ska gå hos henne fram till jul). Efter mötet släppte spänningen, och jag föll ihop på syrrans soffa och tvivlade på att jag överhuvudtaget skulle orka ta mig hem idag.

Men till slut gick jag i alla fall, och på hemvägen passade jag bland annat på att hämta ut tågbiljetterna till det kommande movie star-äventyret. Jag hade aldrig använt biljettautomaterna förut och förstod inte riktigt hur det fungerade, så jag gjorde fel och fattade ingenting och gick in i butiken för att få hjälp. Det var tre personer som arbetade där och jag var enda kunden, men ändå kändes det som om jag kom och störde. Speciellt när jag framförde mitt ärende, då blev tanten som jag gått fram till himla irriterad och nästan skällde på mig och sa att jag faktiskt fick hämta ut mina biljetter i automaten för om hon skulle behöva hjälpa mig skulle det minsann kosta 30 kronor. :|

Så jag lomade tillbaka till automaten och försökte igen. Och då lyckades jag faktiskt få ut mina biljetter. Vid det laget kände jag mig nästan gråtfärdig, jag skyndade ut från tågstationen och ringde syrran för att prata av mig efter denna obehagliga upplevelse.

När jag varit hemma ett tag ringde min jobbcoach och berättade att hon pratat med min handläggare på Arbetsförmedlingen. Om jag förstod det rätt så finns det möjlighet till både praktik och arbetsprövning och eventuellt lönebidrag i mitt fall. Där ser man.

Nu är det definitivt läggdags för mig, jag är jättetrött. :tired:

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback