Effektiv söndag, jobbig måndag

Idag har jag varit riktigt duktig. Redan innan klockan blivit 12 hade jag avverkat alla sakerna på dagens Att göra-lista. :thumbup:

Men imorgon blir det jobbigt. :S Jag ska till jobbcoachen och så ska jag träffa min nya läkare och så måste jag tyvärr ringa ett samtal till en person jag inte känner. Jobbcoachen är väl det minst jobbiga i sammanhanget. Men läkaren har jag aldrig träffat förut och det har tagit mig över ett år(!) sen jag flyttade från Skåne innan jag nu äntligen kommit mig för att kontakta en ny vårdcentral och skaffa en ny läkare.

Psykläkare har jag förstås varit tvungen att skaffa mycket tidigare än så, eftersom jag behöver mina piller, men en läkare för mina fysiska åkommor (jo, jag har ju tyvärr såna också) har inte känts fullt lika brådskande. Men nu är det nog dags och jag rabblade upp tre olika åkommor för sköterskan i telefonen och hon kunde inte alls förstå varför jag avstått från att söka vård och gått utan de mediciner jag behöver så länge och jag hade ingen lust att förklara för henne att det är för att jag är störd så jag bara skrattade lite och sa att det bara har blivit så.

Och så samtalet. Jag pratade med syrran nyss och hon påminde mig om att vi ska åka till mormor och morfar på lördag. Men det är ju då jag ska delta i den där undersökningen om våld och övergrepp och tjäna 400 kronor! Herregud, jag som alltid är så ordningsam. Det har nog aldrig hänt att jag "dubbelbokat" på det här sättet förut. Men nu är det gjort, och jag måste ringa till personen som ska intervjua mig och boka om till en annan dag. Önskar att jag kunde mejla, men har ingen mejladress till henne. Jag kommer inte ens ihåg vad hon heter, jag har bara ett oregistrerat telefonnummer. :S Så jag måste ringa. Blä. Vill inte. Men måste. Imorgon.

Kommentarer
Lillasyster

Gums, du klarar det! På dem bara! You're the moviestar, rock on! :) <3

2011-10-16 @ 15:34:12

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback